Hava Durumu

Mudanyaspor kapanma tehlikesiyle karşı karşıya

Mudanyaspor'da başkanlıktan istifa eden Rüştü Cozlan’dan başka aday çıkmayınca, yasa gereği görevi geçici olarak Genel Kurulda Divan Başkanlığı yapan Esnaf Odaları Başkanı Emir Ali Usta aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2015 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2015 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mudanyaspor kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
Cozlan, yaptığı açıklamasında kulübün maddi olanaklardan yoksun olarak bu güne kadar getirdiğini, kendi cebinden yaptığı katkılarla maddi ve manevi çabalarla, onur ve gurur meselesi yaparak kulübü hayatta tutmaya çalıştıklarını söyledi.

Mudanya Belediyesi'nin yeterli desteği vermemesi ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de taşın altına elini koyup maddi destek vermemesi sonucu başkanlığı yürütecek gücü kalmadığını ifade eden Cozlan, "Kulübümüzün bu duruma gelmesinden büyü üzüntü duyuyorum. Yüzde 20 destek dışında yüzde seksen masrafı kendi başıma karşılamam olanaksızdı. Amacımız Mudanya’daki gençlerimizi spora teşvik ederek götü alışkanlıklardan kurtarıp onları topluma kazandırmak. Fakat ileride bir umut bir ışık göremezseniz yapacak bir şey yok. Bizim elimizden gelen bu kadar. Mudanya Belediyesinin 300 bin lira verdiği söyleniyor. Asla böyle bir şey yok. 120 bin lira kadar bir yardım gördük. Bunun 1 ya da 2 bin lirası nakdi diğeri aynı yardımlardır. Belediye bize kamp ve malzeme yardımı yaparken bütün deplasman giderlerini cebimden karşıladım. Harcanan 750-800 bin liraya karşılık sporcularımızın sadece 1 aylı 38 bin 500 Lira alacakları vardır. Belediye olarak 30 bin 71 lira malzeme, 42 bin lira kamp giderleri, 2 bin lira atkı, 22 bin lira lisans bedeli, olarak yardımda bulundu" dedi.

Genel kurul sonunda aday olmayan Rüştü Cozlan’ın yerine aday çıkmayınca Divan Başkanlığı görevini üstlenen Esnaf Odaları Başkanı Emir Ali Usta geçici olarak başkanlığı devir alırken kulübe mahkeme ve kayyum yolu gözüktü. 91 yıllık geçmişi olan Mudanyaspor Kulübü tarihinin en ağır yenilgisini alarak, kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.