Hava Durumu

Müezzinoğlu çarşı esnafını gezdi

Bursa’da seçimlerin ardından esnafa teşekkür ziyaretinde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, vatandaşın en fazla bir ay içinde bir çözüm beklediğini ifade ederek, “Zaten çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri yapar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2015 23:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2015 23:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni seçilen milletvekilleri, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti İl Başkanı Cematettin Torun ile birlikte tarihi kapalıçarşı esnafını gezdi. İlk girdiği dükkanda kestane şekeri ikram edilen Bakan Müezzinoğlu, esnafla sohbet ederek sıkıntıları dinledi. Küçük bir kızı kucağına alıp seven Bakan Müezzinoğlu çocuklarla ve esnafla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bakan Müezzinoğlu, “Vatandaşımız bundan sonraki süreçte birlikte ülkeye ve millete bedel ödetmeden sağduyuyla, istikrarlı bir gelecek bekliyor. ‘Onun nasıl olacağını siz bulun’ diyor. İnşallah önümüzdeki 10-15 gün içinde nasıl olacağını, milletten sorumluluk üstlenenler bulacaktır. Siyasiler bir çözüm üretmek zorundalar. Vatandaştan vekalet istediler, vatandaş da vekaleti verdi. Ama tek bir partiye tek başına iktidar vermedi. Dolayısıyla bütün partiler, ‘Millet ne bekliyor? Millet adına sorumluluklarımız nelerdir? Bu milletin yarınlarını birlikte daha iyi nasıl yapabiliriz?’ ile ilgili değerlendirmelerini yapacak. Ümit ediyorum ki ben bunu seçim akşamı da söyledim. Bu millete bedel ödetmeden siyasilerin bu milletin geleceğini doğru şekillendirmesi gerekir. İnşallah bu anlamda da yine samimiyeti, milleti merkeze alan ülkenin gelişmesini büyümesini merkeze alan, yarınların daha iyi olmasını hedefleyen bir anlayışla 10-15 gün içinde veya bir ay içinde çözüm üretilir diye bekliyorum. Zaten çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri yapar” diye konuştu.

Bakan Müezzinoğlu, esnaf ziyareti ile ilgili de şunları söyledi:

“Geçen hafta bugün bu saatlerde son cümleleri konuşmuştuk. Pazar günü vatandaş konuştu. Ama neticede siyasetçi milletle bir arada olmak zorunda, vatandaşla irtibatını kesmemek zorunda, ‘Bize oy verdin bundan sonra ne bekliyorsun?’ Bunu sormak durumunda. Bugün bir taraftan teşekkür edelim, bir de ‘Ne bekliyorsun? Sonuçları sen nasıl yorumluyorsun? Bu sonuçlardan sonra bizden ne yapmamızı bekliyorsun?’ Biraz da arkadaşlarımızla birlikte onun değerlendirmesini yapıyoruz”.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.