Hava Durumu

Müge Anlı'da gergin anlar! "Hem bilmiyorsunuz hem de yazmıyorsunuz"

Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da dere yatağında cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili dün flaş bir gelişme yaşanmıştı. Cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada küçük kızın amcası Sinan Tirsi (14) cinayeti işleğini itiraf etmişti. Katil zanlısı amcanın adını sürekli yanlış söyleyen Müge Anlı, kendisini uyarmayan set çalışanlarına "Hem bilmiyorsunuz hem de yazmıyorsunuz" diyerek azarladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müge Anlı'da gergin anlar! "Hem bilmiyorsunuz hem de yazmıyorsunuz"

14 yaşındaki amcası tarafından öldürülen 7 yaşındaki İkranur'un olayında Müge Anlı, bugünkü canlı yayınında set çalışanlarını sert çıkıştı. Katil zanlısı amcanın canlı yayında adını sürekli yanlış söyleyen Anlı, kendisini uyarmayan çalışanlarını "Hem bilmiyorsunuz hem de yazmıyorsunuz" diyerek azarladı.

"BİLMİYORSUNUZ, YAZMIYORSUNUZ DA"

Katil zanlısı Sinan yerine Yusuf diye bahseden Müge Anlı, ismi sürekli yanlış söylemesine rağmen kendisini uyarmayan set çalışanlarına "Ben dediğimde niye her dediğime 'he' diyorsunuz. Siz kendiniz de bilmiyorsunuz, yazmıyorsun da. Sanki ben bütün sülalenin ismini öğreneceğim" diyerek tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.