Hava Durumu

Müge Anlı'da gözyaşları sel oldu! 'Ölüm var! Hakkını helal et!" diyerek Bursa'dan ayrılmıştı...

Müge Anlı'ya başvuran Bursa'da ikamet eden Gülseven Öztan, 7 aydır ağabeyi Ömer Öztan'dan haber alamadığını belirtti. Kız kardeşini ekranda gören Öztan, programa bağlandı. Aç olmasına rağmen yardımı geri çeviren Ömer için Anlı ise "Ben seni bırakmam daha. Neden bana gelmedin?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan canlı yayına bağlanan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da "Ömer için üzerimize düşen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2020 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2020 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müge Anlı'da gözyaşları sel oldu! 'Ölüm var! Hakkını helal et!" diyerek Bursa'dan ayrılmıştı...

Kayıp Ömer Öztan, İstanbul Levent'te yaşıyor, aynı semtteki çay ocağında da çalışıyordu. 44 yaşındaki 2 çocuk babası Ömer Öztan; İstanbul'dan, 2019 yılının Temmuz ayında kayboldu.

Kaybolmadan üç gün önce Bursa'da yaşayan kız kardeşi Gülseven Öztan'ın yanına gitti. O dönem kimliğini de kaybetmişti...

Kız kardeşiyle birlikte giderek kimlik çıkardılar. İstanbul'a döneceği sırada kız kardeşine: "Ölüm var! Hakkını helal et!" dedi. Bursa'dan ayrıldıktan sonra İstanbul'a vardı. Ardından esrarengiz şekilde kayıplara karıştı. Müge Anlı'nın bulduğu Ömer Öztan, canlı yayında herkesi gözyaşlarına boğdu.

ANLI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Gülseven Öztan, ağabeyi Ömer Öztan'dan 7 aydır haber alamadığını belirterek hayatından endişe ettiğini ifade etti.

44 yaşındaki 2 çocuk babası Ömer Öztan; İstanbul'dan, 2019 yılının Temmuz ayında kayboldu. 44 yaşındaki kayıptan, 7 aydır haber alınamıyor. Gülseven Hanım, ağabeyinin kaybolmadan önce 'sevgilim' dediği iki çocuk annesi kadından şüphelendiğini belirtti. Ağabeyinin kaybının ardından o kadını aradığında telefonu, kadının eşi olduğunu söyleyen bir şahsın açması, Gülseven Hanım'ın şüphelerini daha da artırdı...

Ömer Öztan, Bursa'da yanına gittiğinde kız kardeşine, bir kadınla birliktelik yaşadığını söyledi... 4 aydır birlikte olduğunu söylediği kadının, iki çocuğunu da alarak evine yerleştiğini de sözlerine ekledi. Ayrıca Ömer Bey, kız kardeşinin telefonundan birlikte yaşadığı kadını da aramış...

Ömer Öztan kaybolduktan sonra kız kardeşi Gülseven Hanım, ağabeyinin sevgilisini aradı. Ancak telefona kadının eşi olduğunu söyleyen bir erkek çıktı. Telefonu açan kişi: "Bu numarayı bir daha arama! şeklinde konuştu. Ardından telefonu kapattı.

Gülseven Hanım, aynı numarayı bir kez daha aradığında telefona bu kez ağabeyinin sevgilim dediği kadın çıktı." Ağabeyin bizimle kalmıyor. İlk aradığında telefonu açan kişi benim eşim değil ağabeyimdi" dedi.

Ömer Öztan, kız kardeşinin kendisini aramak için programımıza katıldığını gördükten sonra Polis Merkezine giderek ifade verdi.

Ömer Öztan, emniyetteki ifadesinde, yaklaşık olarak 8 yıldır İstanbul içinde sokaklarda kaldığını söylerken bunun yanı sıra 7 ay içinde hiç kimseden baskı ve şiddet görmediğini belirtti. Yakınlarıyla görüşmeme kararı almasında, herhangi bir işte çalışmadığı için ailesine maddi anlamda yük olmak istememesinin en büyük etken olduğunu dile getirdi.

Ömer Öztan, emniyetteki ifadesinin ardından kız kardeşi Gülseven Öztan'ı telefonla aradı...

Müge Anlı'nın bulduğu Ömer Öztan, Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu. Polis memurlarının kendisine , "Bir şeye ihtiyacın var mı?" diyerek verdiği parayı ve yemeği aç olmasına rağmen kibarca geri çeviren Ömer Öztan, Müge Anlı'nın yüreğine dokundu.

MÜGE ANLI: SENİ BIRAKMAM

Anlı ise "Ben seni bırakmam daha. Neden bana gelmedin? Şimdi sana kalacak yer ve bir iş bulacağız. " dedi.

DÜNDAR CANLI YAYINA BAĞLANDI

Müge Anlı'nın yardım çağrılarına kayıtsız kalmayan Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, canlı yayına telefonla bağlanarak, "Ömer için üzerimize düşen her şeyi yapacağız." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.