Hava Durumu

Müge Anlı'dan 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer'in kocası zor soru

Müge Anlı'da, 10 yıldır kayıp Güldane Biçer aranıyor. Canlı yayında gündeme gelen Güldane Biçer davasında, kadının eşi Osman Biçer tarafından daha önce dövüldüğü iddia edildi. Şüpheli geceden sonra Güldane Biçer'in bir daha görülmemesi ise merak uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müge Anlı'dan 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer'in kocası zor soru

Müge Anlı, 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer'in kocası Osman Biçer'e sorduğu sorularla esrarengiz olayı aydınlatmaya bir adım daha yaklaştı. Müge Anlı Güldane Biçer eşi tarafından mı öldürüldü? 17 Eylül 2011 gününden beri nerede olduğu bilinmeyen Güldane Biçer'in eşi Osman Biçer o gün çalıştığı pazardan saat 15.00 civarı ayrılıp eve erken dönmesi şüpheleri üzerin çekti.

16 Eylül akşamı evlerinin kapısını çalan ev sahibi Güldane'nin onun telefonundan başka erkeklerle konuştuğunu ve daha sonradan onun telefonunu geri aradıkları için rahatsız olduğunu evini boşaltmalarını istediğini söylemiş. Şüpheli geceden sonra Güldane Biçer'in bir daha görülmemesi merak ediliyor.

Öte yandan Osman Biçer, eşi olmayınca hemen kayınpederini aradığını söyledi. Kız kardeş Melek ise Osman'ın kayınpederini değil 2 gün sonra kendisini arayıp haber verdiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.