Hava Durumu

Müge Boz: İyi ki beni annen olarak seçtin

Basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evliliği olan Müge Boz, iki yaşına basan kızının doğum gününü kutladı. Vina ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, paylaşımına düştüğü notla hayranlarını duygulandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2021 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2021 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müge Boz: İyi ki beni annen olarak seçtin

Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti. Mutlu evlilikleri devam eden çiftin kızları, iki yaşına bastı.

"BANA İHTİYAÇ DUYDUĞUN SÜRECE HEP YANINDA OLACAĞIM"

Sosyal medya hesabından Vina ile verdiği pozları paylaşan Müge Boz da kızının yeni yaşını şu sözlerle kutladı:

"Canım minişim, bitanecik papatyam, melek suratlı karamelam. Doğum günün kutlu olsun Vina'm. İyi ki beni annen olarak seçtin, hayatıma girdin, ailem oldun. Senden o kadar çok şey öğreniyorum ki ne şanslıyım. Her anın benim için çok kıymetli bir deneyim, bana her bakışın ileri gitme sebebim. Kendi yolunda ilerlerken, bana ihtiyaç duyduğun sürece hep yanında olacağım."

Güzel oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Vina'ya "Çok mutlu ve sağlıklı yıllar geçirin huzurla, birlikte", "Çok mutlu ve sağlıklı yıllar geçirin huzurla, birlikte", "İyi ki doğdun gülen papatya" gibi iyi dileklerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.