Hava Durumu

Muhammed'e 1.5 milyon euro!

Yeşil Beyazlı takımın 22 yaşındaki kalecisi için kapıyı çalan ilk kulüp Başakşehir oldu. Gümüşdağ'ın 1,5 milyon Euro'luk teklifi Ali Ay tarafından kabul görmedi. Paul Le Guen de eski öğrencisinin peşini bırakmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2019 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2019 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhammed'e 1.5 milyon euro!

Göksel Gümüşdağ, Ali Ay'la konuştu. Genç eldiven için resmi teklifi yaptı.

Bursaspor'da Aytaç Kara ile birlikte birikmiş alacaklarından ötürü kulübe ihtarname göndermeyen futbolculardan Muhammed Şengezer için ilk resmi teklif Başakşehir'den geldi. Genç file bekçisini kadrosuna katmayı planlayan Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Okan Buruk'un ısrarla istediği Muhammed Şengezer için Başkan Ali Ay'la bir görüşme gerçekleştirdi. Gümüşdağ'ın bonservis bedeli olarak Ali Ay'a 1,5 milyon Euro teklif ettiği ancak Yeşil Beyazlı kulübün başkanının bu rakamı düşük bulduğundan kabul etmediği bildirildi.

Kulüpte yaşanan belirsizlik ortamı Muhammed Şengezer ve diğer futbolcular için büyük bir engel teşkil ediyor. Genç file bekçisi için menajerler aracılığıyla nabız yoklayan bir diğer kulüp ise teknik direktörlüğünü Paul Le Guen'in yaptığı Le Havre. Fransız çalıştırıcı eski öğrencisini yakından takip ederken, transferi için de gayri resmi girişimde bulundu. Le Havre'ın genç oyuncunun menajerleriyle ilk teması yaptığı ancak resmi teklif için Bursaspor'un kapısını çalmadığı belirtildi. Muhammed bu sezon Yeşil Beyazlı takımda oynadığı 9 maçta 11 gol yedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.