Hava Durumu

Muhammed Şengezer: Sürpriz oldu!

Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Muhammed Şengezer, Samet Aybaba'nın kendisini ilk 11'de oynatmasına şaşırdığını söyledi. Genç file bekçisi, "Samet hocamın açıkladığı kadroda ismimi görmek benim için de sürpriz oldu. Açıkçası ilk 11'de oynamayı beklemiyordum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhammed Şengezer: Sürpriz oldu!

HABER I Tolga ÖZTAŞ

ÇIKAN HABERLERİ OKUMUŞTUM

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba son haftalarda formsuz olan kaleci Okan Kocuk'u Göztepe karşısında kulübeye çekti. Takımın kaleci antrenörleriyle yaptığı değerlendirme neticesinde eldivenleri genç Muhammed Şengezer'e veren tecrübeli teknik adam 21 yaşındaki file bekçisine güvendiğini gözler önüne serdi. Muhammed Şengezer ise Bursa Hakimiyet'e maçın ardından yaşadığı duyguları paylaştı. Hayli heyecanlı olduğu gözlenen Genç eldiven, "Samet hocamın açıkladığı kadroda ismimi görmek benim için de sürpriz oldu. Hafta içinde çıkan haberleri görmüştüm ama açıkçası ilk 11'de oynamayı beklemiyordum." dedi.

HOCAMA TEŞEKKÜR EDERİM

Kendisini her zaman hazır tuttuğunun altını çizen Muhammed Şengezer, "İkinci kaleci durumunda olsam bile oynayacakmış gibi kendimi hep hazır tutuyorum. Hocam bana Göztepe maçında şans verdi ve ben de bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum." diye konuştu. Samet Aybaba'ya teşekkür eden Muhammed Şengezer, "Samet hocama bana bu imkanı verdiği için teşekkür ederim. Geçen sezon üç lig maçı oynamıştım. Gol yemeden maçı tamamladığım için sevinçliyim. Benim açımdan güzel bir maç geçtiğini düşünüyorum. Böyle devam edersem Bursaspor'a ve Türk futboluna katkı koymak isterim." şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.