Hava Durumu

Muharrem İnce'den mitingde sahneden atılan vatandaşa telefon

Muharrem İnce, İzmir mitingi sırasında koruması tarafından sahneden sert bir şekilde indirilen vatandaşı telefonla arayıp özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2018 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2018 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muharrem İnce'den mitingde sahneden atılan vatandaşa telefon

Muharrem İnce'nin İzmir'deki mitingi sırasında bir kişi sahneye çıkıp İnce ile selfie çektirdikten sonra korumalar tarafından sert bir şekilde sahneden indirilmişti. Görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesinin ardından İnce, yanındaki korumalardan kendisinin sorumlu olduğunu ifade ederek, sert davranılan vatandaşı arayarak özür diledi.

SAHNEYE ATLAYAN SEÇMEN İNCE İLE SELFİE ÇEKTİRMİŞTİ

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İzmir'deki mitingi sırasında bir vatandaş sahneye çıkıp İnce ile selfie çektirmek istemişti. Muharrem İnce sahneye çıkan vatandaşı kırmamış ve selfie çektirmişti.

KORUMALAR VATANDAŞI ZORLA SAHNEDEN İNDİRMİŞTİ

Ancak sonrasında korumalar sahneye çıkan vatandaşı sert bir şekilde sahneden indirdi. Bu görüntüler sosyal medyada da paylaşıldı.

İNCE, VATANDAŞI ARAYIP KORUMASI ADINA ÖZÜR DİLEDİ

Bunun üzerine Muharrem İnce korumaların sert davrandığı vatandaşı telefonla aradı. İnce, yanındaki korumalardan kendisinin sorumlu olduğunu ifade ederek, sert davranılan vatandaştan özür diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.