Hava Durumu

Muharrem İnce'nin gençlik fotoğrafı, Rocky'e benzerliğiyle dikkat çekti

Sosyal medyada bir süredir devam eden 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ünlülerin ardından bu kez siyasi isimler katılmaya başladı. Geçtiğimiz gün gençlik günlerine ait fotoğrafını paylaşan Muharrem İnce'nin bu karesi, takipçileri tarafından ünlü film karakteri Rocky'e benzetildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2021 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2021 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muharrem İnce'nin gençlik fotoğrafı, Rocky'e benzerliğiyle dikkat çekti

Önceki gün, başlattığı "Memleket Hareketi"nin logosunu açıklayan Muharrem İnce, Rocky'e benzediği 20 yaş fotoğrafıyla gündemin birinci sırasına yeniden yerleşmeyi başardı.

BENZERLİK, SOSYAL MEDYA KULLANICILARININ GÖZÜNDEN KAÇMADI

CHP'den ayrıldığını resmen açıkladıktan sonra, "Memleket Hareketi" adı altında kendi yolunu çizen ve bu doğrultuda tüm yurdu karış karış gezen Muharrem İnce, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Hal böyle olunca son günlerde yayılan 20 yaş challenge akımına da katılmaktan da geri kalmayan Muharrem İnce'nin gençlik fotoğrafı, dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un canlandırdığı Rocky karakterine benzetildi.

Sosyal medya kullanıcıları Muharrem İnce ile Rocky Balboa'nın (Sylvester Stallone) fotoğrafını kıyaslayınca ortaya dikkat çeken yorumlar çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.