Hava Durumu

Muhtardan sigarayı bırakanlara şaşırtan hediye! "Bir çuval..."

Afyonkarahisar'da sigarayı yeni bırakan bir muhtar, sosyal medya üzerinden başlattığı sigara bırakma kampanyasına katılanlara, 6 ay boyunca içmezlerse birer çuval patates hediye edeceğini açıkladı. Kampanyaya ilginin fazla olduğunu söyleyen muhtar "Sigaranın insana hiçbir yararı yok, hediye sembolik. Bana teşekkür edecekler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muhtardan sigarayı bırakanlara şaşırtan hediye! "Bir çuval..."

İhsaniye ilçesine bağlı Beyköy'ün muhtarı Ahmet Devrim, sosyal medya üzerinden başlattığı sigara bırakma kampanyasına katılanlara, 6 ay sonra birer çuval patates hediye edeceğini açıkladı. Devrim, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta önce sosyal medya hesabından başlattığı sigara bırakma kampanyasına 1 Şubat'a kadar ilçesindeki herkesin katılabileceğini söyledi.

"ÇİTFÇİ OLDUĞUM İÇİN PATATES HEDİYE EDİYORUM"

20 yıldır kullandığı sigarayı bir ay önce bırakınca etrafındaki insanları da teşvik etmek amacıyla kampanyayı düzenlediğini dile getiren Devrim, şöyle konuştu:

"Sigara hem sağlığımıza hem de maddiyata zarar veriyor. Biz de bunun önüne geçebilmek adına bu güzel kampanyayı başlattık. Kampanyamız sosyal medyada duyurduk. Orada güzel ilgi var. İnşallah, bunu devam ettireceğiz. Kampanyaya katılanları 6 ay takip edeceğiz. Gerçekten bırakan arkadaşlarımıza çiftçi olduğum için birer çuval patates hediye edeceğiz."

SON KATILIM TARİHİ 1 ŞUBAT

Devrim, kampanyaya İhsaniyeli olan herkesin müracaat edebileceğini belirterek son katılım tarihinin de 1 Şubat olduğunu vurguladı.

"SİGARANIN İNSANA HİÇBİR FAYDASI YOK"

Köylerinden kampanyaya şimdiye kadar 6 kişinin kesin karar vererek katıldığını aktaran Devrim, şunları söyledi:

"Sosyal medyadaki ilgiyle inşallah bu sayı daha da artacak. Oraya da gerçekten çok güzel destek yorumları geliyor. Muhtarım 'beni de yaz' diyenler oluyor. Kampanyamıza sigarayı bırakmaya kararlı arkadaşların yanı sıra 'sigarayı bir gün bırakıp ertesi gün başlayanlar' da oluyor. Ondan sonra tekrar bizi arayarak muhtarım ben bırakamadım 'beni sil' diyorlar. Bu sigaranın insana hiç bir faydası yok. İsteyen herkes bu sigarayı bırakabilir."

Devrim, hediyenin sembolik olduğunu belirterek 6 ay sonra sigarayı bırakan insanların kendilerine teşekkür edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.