Hava Durumu

Mümin Gençoğlu 1 İlköğretim Okulu'nun büyük başarısı

Hatay'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarı gösteren Mümin Gençoğlu 1 İlköğretim Okulu Kız Yıldız Futbol Takımı Türkiye ikincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2012 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2012 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mümin Gençoğlu 1 İlköğretim Okulu'nun büyük başarısı


Penguen Gıda sponsorluğunda Bursa'yı Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil eden Mümin Gençoğlu 1 İlköğretim Okulu Kız Yıldız Futbol Takımını Penguen Gıda'da ağırlayan rahmetli Mümin Gençoğlu'nun oğulları Turhan Gençoğlu ve Orhan Gençoğlu, öğrencileri bu güzel başarılarından dolayı tebrik etti.

İkincilik ödülünü, desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Turhan Gençoğlu ve Orhan Gençoğlu'yla paylaşan Mümin Gençoğlu İlköğretim Okulu'nın başarılı kızları, Okul Müdürü Orhan Şahin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şükrü Baş verdiği büyük destekle başarılarının ardında önemli rol oynayan Turhan Gençoğlu ve Orhan Gençoğlu'na teşekkür etti.

Öğrencilerle gurur duyduğunu belirten Gençoğlu, ' Tüm kızlarımızı, öğrencilerimizi ve eğitimcilerimizi bu anlamlı başarılarından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Okulun ve Bursa'nın adını en üste yazdırdılar. Ben okulumuzun başarılarının her dalda artarak süreceğinden en ufak bir şüphem yok. Başarılar ardı arkasına gelecektir' dedi. Turhan Gençoğlu ve Orhan Gençoğlu, başarılı öğrencileri cumhuriyet altını ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirdiler.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.