Hava Durumu

Murat Boz: Hayatımda kimse yok!

Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından hayranlarının sorularını yanıtladı. Boz, bir takipçisi "Hayatında biri var mı?" diye sorunca aşk hayatı hakkında açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2020 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2020 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Murat Boz: Hayatımda kimse yok!

Corona virüs nedeniyle bir süredir evden çıkmayan Murat Boz, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz aylarda Aslı Enver ile yollarını ayıran Boz, bir takipçisinin "Çok merak ediyoruz. Ne olur bizi kırma. Haberler çıkıyor. Hayatında biri var mı?" sorusuna yanıt verdi.

Özel hayatıyla ilgili uzun süredir konuşamayan Murat Boz, "Merak etmenizi çok iyi anlıyorum. Hayatımda kimse yok. Olursa zaten bilirsiniz, açıklarım" dedi.

Boz, bir takipçisinin "Her alanda başarılısın ama senin de pişmanlık duyduğun şeyler vardır. En büyük pişmanlığın ne?" sorusunu da "Pişmanlık değil ama başıma gelen olumsuzluklardan çıkarttığım dersler çok olmuştur" diye yanıtladı.

40 yaşındaki Murat Boz, "Dönüm noktanı anlatır mısın?" şeklindeki soruyu, "Birçok dönüm noktam oldu ama sahneye çıktığım ilk an sanırım en dönüm noktamdı" şeklinde cevapladı.

Öte yandan daha önce birkaç filmde rol alan Boz, "Yeni bir film projesi yok şu an için. Dizi düşünmüyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.