Hava Durumu

Murat Boz ile görüntülenen Bahar Candan konuştu

Eser Yenenler'in villasındaki olaylı gecenin kahramanlarından Bahar Candan, günler sonra suskunluğunu bozdu. Candan, "Ben Justin Bieber'a aşığım. Hiçbir Türk erkeğinin elini tutmam" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2017 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2017 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Murat Boz ile görüntülenen Bahar Candan konuştu

Ünlü popçu Murat Boz ile Aslı Enver'in ayrılığına sebep olarak gösterilen Bahar Candan, Eser Yenenler'in villasındaki olaylı gecenin ardından Renkli Sayfalar'a konuştu.

"BÜYÜMEME İZİN VERİLSİN"

"O gece dondurma yemeye gitmiştik" diyen Bahar Candan sitem etti. "İnsanların benim hakkımda konuşmasını istemiyorum. Ben Justin Bieber'a aşığım. Hiçbir Türk erkeğinin elini tutmam. Hayatımda bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum. Onlar benim ablamın bile abileri... Çok saygı duyuyorum onlara. Lütfen büyümeme ve okul hayatıma izin verilsin. Annem, babam, ablam ve ben perişan haldeyiz. Çok küçüğüm ve avukat olucam. Lütfen hiç kimse geleceğime gölge düşürecek açıklamalarda bulunmasın. Herkes elini vicdanına koysun..."

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Akademisyen bir ailenin kızlarından biri olan Bahar Candan, 1988 yılında doğdu. Aslen Mersin'li olan ancak İstanbul'da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim'in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, sinirlenerek programı terk etmiştir ancak yeni sezonda yeniden kadroya dahil olmuştur. Bahar Candan, 'Dondurma Gibisin' isimli şarkısı ve ağlama şekliyle sık sık gündeme geliyor. Şarkıyı ilk olarak İşte Benim Stilim podyumunda öyleyen Bahar Candan fenomen olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.