Hava Durumu

Murat Cavcav: 'Gönül ister ki kimseyi riske etmeyelim'

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, 12 Haziran'da başlaması planlanan Süper Lig'le ilgili, "Gönül ister ki kimseyi riske etmeyelim ancak federasyon 'Oynayacaksınız' dediğinde de elimizden bir şey gelmeyecektir." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Murat Cavcav: 'Gönül ister ki kimseyi riske etmeyelim'

Murat Cavcav, AA muhabirlerine yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen liglerle ilgili Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) belirlediği takvime uymak zorunda olduklarını belirtti.

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Cavcav, şunları kaydetti:

"Sağlık açısından riskleri sıfıra indirmek, indiremiyorsak tüm risklere karşı hazırlıklı olmak istiyoruz. Federasyonumuz bir takvim belirledi. Alternatif senaryoların bulunduğu da belirtildi fakat biz bunların içeriğini şu an bilmiyoruz. Gönül ister ki kimseyi riske etmeyelim ancak federasyon 'Oynayacaksınız' dediğinde de elimizden bir şey gelmeyecektir. Futbolun en yetkili organı tarafından maçların 12 Haziran'da oynanmaya başlanacağı açıklandı. Planlamamızı buna göre yapmak durumundayız. Öncelikle doktorumuz ve teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun yönlendirmeleriyle hareket ederek tesisimizde önlemlerimizi aldık. Personelimiz, futbolcularımız, teknik ekibimiz, tesise girecek herkese test yapıldı. Testlerin sonuçları bizi mutlu etti ve pozitif vakaya rastlanmadı. Takımımız şimdilik tesisimizde kalıyor ve TFF'nin protokolüne azami derecede uymaya gayret göstererek antrenmanlarımıza da 12 Mayıs itibarıyla başladık."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.