Hava Durumu

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel neden ayrıldı? İşte tüm iddialar

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç üç yıllık ilişkilerine üç hafta önce "Artık birbirimizi tükettik" diyerek son noktayı koydu, haberi önceki gün ortaya çıktı. Dün Murat Dalkılıç'ın Hande Erçel için yazdığı 'Müjgân' (kirpik) şarkısının klibi yayınlandı. Şarkının sözleri şöyle: "Yanağının orta yerindeki gamzesi, Pes... Muadili yok. Gözünün, kirpiğinin güzelliği peki? Öyle bi Müjgân yok."

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2020 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2020 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Murat Dalkılıç ve Hande Erçel neden ayrıldı? İşte tüm iddialar

Hande Erçel ile 2017'de aşk yaşamaya başladığı Murat Dalkılıç ilişkilerindeki tükenmişlik nedeniyle ayrılık kararı almıştı. Bu haber çıktıktan saatler sonra Murat Dalkılıç'ın 2019'da, sevgilisi için bestelediği 'Müjgan' şarkısının klibini yayına sokması pek manidar bulundu!

İddialar şöyleydi:

"Murat bu ayrılık üzerinden bile reklam yapıyor", "Ayrılık yok. Murat işlerini canlandırmak için çok eski bir taktiğe başvurdu", "Hande hem sosyal medya hem de ekranda atılım içinde. Bu da ilişkinin dengelerini bozdu. Ayrılığı Hande istedi", "Ayrılık yası tutacağına klip yayınlamak nedir?"

Murat Dalkılıç'ın eski eşi Merve Boluğur'un son günlerdeki neşesi de 'Her şeyi haber aldı, mutlu oldu' diye yorumlandı.

Merve Boluğur'un ayrılık haberinden hemen sonra Kelebek yazarı Cihan Şensözlü'nün "Uyandın mı rüyadan?" sorusuna gülücük emojisiyle cevap vermesi de ilginçti. Merve soruya şöyle karşılık verdi:

Hiç gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü peki?

Oyuncunun takipçileri bir anda coştu. "Neşenin nedeni ortaya çıktı, rüyan gerçek oldu" diye yazdılar.

Kimi de Merve Boluğur'u "Hiç heveslenme, çünkü Murat şarkısının tanıtımı için taktik yapıyor. Bu, gerçek bir ayrılık değil" diye uyardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.