Hava Durumu

Murat Övüç: Hedef gösterildim, özür dilerim

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, "Ne olacak bu kadınlar? 'Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular.' Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Bizim kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfür ediyorlar, gaza getiriyorlar" şeklindeki ifadesinden dolayı özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2020 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2020 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Murat Övüç: Hedef gösterildim, özür dilerim

"Ne olacak bu kadınlar? 'Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular.' Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Bizim kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfür ediyorlar, gaza getiriyorlar" şeklindeki yorumu tepki çeken sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ten yeni açıklama geldi.

Özür dileyen Övüç, şunları kaydetti:

"Haftalar önce yaptığım ve şiddetin her türlüsüne ısrarla karşı olduğumu belirttiğim röportajın yalnızca bir bölümünü alıntılayıp, böylesine acı dolu ve hassas bir günde, planlanmışçasına yayınlayıp beni hedef gösterdiler.

Yaşadığımız toplumda bize öğretilen, hatta ezberletilen 'Kadın bir adım geride olmalıdır' sözlerimin amacından çok farklı bir şekilde kullanmışım gibi yansıtılarak toplumsal bir yaramıza dokundurulduğunun üzülerek farkına varmış bulunmaktayım.

Özür dilerim. Kadına, doğaya, cinsel farklılıklara, çocuğa, hayvana yaşatılan her türlü şiddetin karşısında, iyiliğin yanındayım ömrümün sonuna kadar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.