Hava Durumu

Murat Yıldırım sağlık kontrolünden geçti

Bursaspor'un, renklerine kattığı Samsunspor'un orta saha oyuncusu Murat Yıldırım sağlık kontrolünden geçti.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2012 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2012 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Murat Yıldırım sağlık kontrolünden geçti

Murat Yıldırım, özel bir hastanedeki sağlık kontrolünün ardından Özlüce Tesisleri'ne geçti. 25 yaşındaki futbolcunun bugün sözleşmeyi imzalayacağı ve akşamki antrenmana çıkacağı öğrenildi.


Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın girişimleriyle yeşil-beyazlı kadroya dahil olan Murat Yıldırım için Samsunspor'a bonservis bedeli olarak 800 bin lira ödenirken, ilk yıl için Bursaspor'dan 700 bin lira alacağı öğrenildi. Taraftarın gönlünü feth etmeye geldiğini söyleyen Murat Yıldırım, "Bursa'da muhteşem bir atmosfer var. Bursaspor'a gelmek için ben de fedakarlık yaptım. Ama değdiğini düşünüyorum. Ertuğrul Sağlam gibi başarılı bir teknik adamla çalışmak bana nasip oldu. Kendime güvenerek geliyorum" dedi. Murat Yıldırım'ın ön libero ve orta saha mevkisinde oynadığı görev verildiği taktirde sağ veya sol kanatta da görev yapabileceği öğrenildi.


Öte yandan Yattara'nın sağlık kontrolünden geçmesinin ardından imza atmadan şehirden ayrılması Bursaspor yönetimine farklı önlemler aldırdı. Yeşil-beyazlı yöneticiler bu kez Murat Yıldırım'ın sağlık kontrolünden geçerken basın mensuplarının görüntü almasına izin vermedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.