Hava Durumu

MÜSİAD Bursa, Vali Yardımcısı Özsoy ile bir araya geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu üyeleri, kurumsal ziyaretler çerçevesinde Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2020 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2020 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MÜSİAD Bursa, Vali Yardımcısı Özsoy ile bir araya geldi

Heykel'deki Valilik binasında gerçekleşen ziyarette konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Mustafa Özsoy'un değerli bir devlet adamı olduğunu söyleyerek, Bursa'ya geldiğinden bu yana insanların gönlünü kazanmayı başardığını söyledi.

Özellikle salgın döneminde yapılan hizmetlerin Bursa'da sürecin daha az sıkıntıyla atlatılmasını sağladığını belirten Başkan Alpay şunları söyledi; "Valiliğimiz özellikle Vefa Destek grupları vasıtasıyla önemli hizmetlerde bulundu. Ekmek dağıtımı gibi konular sorunsuz şekilde halledildi. Bunun yanı sıra sokağa çıkma yasağının uygulandığı dönemlerde sanayicilere büyük kolaylıklar gösterildi. İşyerlerinin üretime devam edebilmesi için her türlü destek sunuldu. İzin başvuruları ivedilikle ve kısa süre içerisinde sonuçlandırılarak sanayicimizin ve çalışanlarımızın mağdur olmaması sağlandı. Ben bütün bunlar için Sayın Mustafa Bey nezdinde Valiliğimize teşekkür etmek istiyorum. Onların sayesinde bu zorlu süreci diğer şehirlere kıyasla daha rahat geçirdik"

"MÜSİAD'I TAKDİRLE İZLİYORUZ"

Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy da ziyaretleri için Başkan Alpay ve MÜSİAD heyetine teşekkür etti. MÜSİAD'ın Bursa sanayisinin en önde gelen derneklerinden biri olduğunu belirten Özsoy, "MÜSİAD Bursa Şubesinin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Örnek olacak faaliyetler gerçekleştiriyorlar. STK'ların şehre katkısı bizim için çok önemli" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.