Hava Durumu

MÜSİAD'dan Bursa Şehir Hastanesi'ne ateş ölçer bağışı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Şehir Hastanesi'ni başhekimliğini ziyaret etti. Ziyarete, salgın dönemindeki özverili çalışmalarından ötürü sağlık çalışanlarına teşekkür edilirken, ayrıca işadamlarının katkılarıyla alınan ateş ölçerler de yetkililere teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2020 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2020 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MÜSİAD'dan Bursa Şehir Hastanesi'ne ateş ölçer bağışı

Koronavirüs salgınının ilk gününden bu yana gösterdikleri özverili çalışmalarla sağlıkçılar, şüphesiz bu olağanüstü durumun gizli kahramanlarından.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.

Bu kapsamda, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Dursun Topal, Bursa Şehir Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Osman Tayır ile hastane yöneticilerini ziyaret eden MÜSİAD Bursa Şubesi heyeti, ayrıca 50 adet ateş ölçer cihazını da yetkililere takdim etti.

"Yaptıklarınızı tarih yazacak"

Ziyarette konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Başhekim Dr. Dursun Topal nezdinde tüm sağlık personelini ve hastane çalışanlarını, özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Alpay, "Sağlıkçılarımızın bu dönemdeki özverili çalışmalarını asla ve asla unutmayacağız. Sağlıkçılarımız verdikleri cansiperane mücadele ile adlarını tarihe yazdırıyorlar. Allah, bu süreçte toplum sağlığı ve menfaati için gece gündüz demeden çalışan herkesten kat kat razı olsun" dedi.

Ziyarette memnuniyet duyduklarını belirten Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Dursun Topal da hem ziyaretlerinden ötürü hem de ateş ölçe bağışlarından ötürü MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.