Hava Durumu

MÜSİAD'tan Bursa'da sağlık çalışanlarına aşure

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Muharrem ayı dolayısıyla Bursa Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına aşure ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MÜSİAD'tan Bursa'da sağlık çalışanlarına aşure

Bursa Şehir Hastanesi'nde düzenlenen aşure dağıtım etkinliğine; MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte, Başkan Alpay aşureleri, sağlık çalışanlarına bizzat eliyle ikram etti.

Koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarının büyük fedakârlık gösterdiğine vurgu yapan MÜSİAD Bursa Şubesi Nihat Alpay, "Pandemi nedeniyle tüm dünyayla birlikte ülkece zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte en önemli pay sağlık çalışanlarımızındır. Salgınla en ön saflarda, bütün fedakârlığıyla savaşan sağlık çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Aşurenin, paylaşmanın, bareberlik ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olduğunu söyleyen Başkan Alpay, "Gece, gündüz demeden koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onları bu zor süreçte biraz olsun mutlu edebildiysek, ağızlarını biraz olsun tatlandırabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Aşure ikramının ardından MÜSİAD Bursa Şubesi heyeti, Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Dursun Topal'ı da ziyaret ederek, başarı ve kolaylıklar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.