Hava Durumu

Muslera'dan bir transfer daha

Sarı-kırmızılı ekibin deneyimli kalecisi, Uruguay futbolunun öne çıkan gençlerinden biri olan Facundo Pellistri'nin transferi için teknik direktör Fatih Terim'e rapor sunduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2020 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2020 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Muslera'dan bir transfer daha

Corona virüsü salgını nedeniyle futbolda yaşanan ekonomik kriz, kulüplerin transfer stratejilerini de değiştirdi. Önümüzdeki dönemde maliyet olarak uygun ve potansiyelli genç futbolcuların önemi büyük olacak.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray da genç ve geleceği parlak isimlere yönelirken, Uruguay'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Sarı-kırmızılı ekibin deneyimli kalecisi Muslera'nın, Uruguay futbolunun öne çıkan gençlerinden biri olan Facundo Pellistri'nin transferi için Fatih Terim'e rapor sunduğu aktarıldı.

FM Del Sol Radyo'da yer alan iddiaya göre, Flamengo bir süredir 2001 doğumlu sağ kanat oyuncusu Pellistri için kulübü Penarol ile görüşüyordu. Ancak ocak ayında Saracchi'nin Galatasaray'a transferinde önemli rol oynayan Muslera'nın bu kez de Pellistri için harekete geçtiği ifade edildi.

Alman ekibi Leipzig'den kiralanan Saracchi'den oldukça memnun olan Terim'in, 18 yaşındaki futbolcunun durumunun araştırılması için transfer komitesine talimat verdiği öğrenildi. Oyuncuyla ilgili temaslara başlandı.

Avrupa devlerinin de radarında

Facundo Pellistri'yi isteyen takımlar Galatasaray ve Flamengo ile sınırlı değil. Avrupa'nın birçok dev ekibi de oyuncuyu takibe aldı. Daha önce Penarol'dan Fede Valverde'yi transfer eden Real Madrid'in 18 yaşındaki futbolcuyla da ilgilendiği ifade edilmişti. Ayrıca Manchester City ve Atletico da ismi geçen takımlar arasında... Ama Muslera faktörü ile Galatasaray'ın bu transferde öne çıkabileceği yorumları yapılıyor.

Geçen sezon 20 maça çıkan Uruguaylı oyuncu, 1 gol atıp, 2 asist yaptı. Bu sezon ise 5 maçta forma giydi, 1 gol pası verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.