Hava Durumu

Musluktan akan su cayır cayır alev aldı!

Çin'in Liaoning eyaletinde ortaya çıkan görüntüler şaşkınlık yarattı. Söz konusu görüntülerde musluktan akan suyun alev alarak tutuştuğu görülürken, yerel yetkililerin incelemesi sonrası "su borusu şebekesine karışan az miktarda doğal gazın" yeraltı su tedarikini kirlettiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2020 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2020 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Musluktan akan su cayır cayır alev aldı!

Çin'in kuzeydoğusunda ikamet edenler, musluklarından yanıcı bir madde aktığını bildirdi. Video kayıtlarında insanların mutfak ve banyo lavabolarına akan suyu tutuşturduğu görülüyor.

DOĞAL GAZ SIZINTISI

Liaoning eyaletinin Panjin kenti sakinleri Pazar günü sosyal medyada dile getirdikleri şikâyetlerinde, ellerini yıkadıktan sonra yağlı bir tabaka kaldığını belirtti. Aktarılana göre, yerel yetkililerin incelemesi sonrası "su borusu şebekesine karışan az miktarda doğal gazın" yeraltı su tedarikini kirlettiği belirlendi.

"TUHAF BİR DURUM"

Çin devletine bağlı People's Daily gazetesinin tweetinde, "Tuhaf durum, şimdi kapatılmış olan geçici yeraltı su tedarik sistemindeki hata nedeniyle oluşan doğal gaz sızıntısından kaynaklanıyor" ifadeleri yer aldı. Yetkililer tarafından yapılan bir açıklamada ise, "Kent sakinlerinin 'Liaoning'deki bir köylünün evindeki musluk suyunun tutuşabildiği' şikâyetine büyük önem veren Dawa Bölgesi, analizler yapıp sebebi bulması için derhal bir uzman görevlendirdi" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.