Hava Durumu

Mustafa Cengiz'den kritik açıklamalar!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kemerburgaz Futbol Kamp Tesisi hakkındaki bilgilendirme lansmanında sarı kırmızılı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Cengiz'den kritik açıklamalar!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamaları:

"Bir tarihe tanıklık ediyoruz. Galatasaray'ın altyapı anlamında önemli bir kilometre taşına tanıklık ediyoruz. Bu arazi, Galatasaray'ın yeni tesislerinin kurulacağı arazi. Biz bu araziyi Riva ve Florya anlaşması esasında geçmiş yönetimce aldık."

"30 dönüm arazimiz var. Ormanın arkasında 60 dönümlük arazi var. 6 tane nizami ölçülerde saha kuracağız. Florya küçük ve deprem riski taşımakta binalar. Hepsini buraya taşıyacağız."

"Florya ve Riva anlaşması bizim hoşumuza gitmedi. Buradan alınan 367 milyonu futbolcu transferlerine gitti. Bunun banka borçlarının kapatılması için kullanılacağıydı. Galatasaray'ın mali açıdan 6 bin kalem 7 milyon TL'lik basit hacizlere soktu, icradan öte."

"Burası, stadımıza sadece 8 km ve 8 dakika uzaklıkta. Maç günleri stadyuma ulaşım sorunu tamamen ortadan kalkacak."

"Çevre ve Şehircilik Bakanı sevgili Murat Kurum'a çok çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüne müthiş destek verdi. Cumhurbaşkanımıza da tekrar tekrar teşekkür ederim. Bir çakılı Galatasaray için 1 metre öteye götürene minnet duyarım."

"Mimarlar projelerini yapıp onaylattıktan sonra 3-4 ay içinde inşa başlayacak."

"Sahte tarihlerle buraya gelmedik."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.