Hava Durumu

Mustafa Cengiz için kritik hafta! Teşhis konulacak...

Midesindeki rahatsızlık nedeniyle geçen perşembe hastaneye kaldırılan ve hafta sonunu evinde geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün tekrar hastaneye yatırılacak. 71 yaşındaki Cengiz'in sağlık durumu, yapılacak kontrollerin ardırdan netlik kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2020 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2020 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Cengiz için kritik hafta! Teşhis konulacak...

Göreve geldiği günden bu yana kulübe ekonomik anlamda eşik atlatan, Galatasaray'ı yıllar sonra kâra sokan Başkan olan Mustafa Cengiz, yaşadığı sağlık problemi nedeniyle herkesi korkuttu.

Geçtiğimiz perşembe akşamı kilo kaybı ve halsizlik şikayetleriyle hastaneye kaldırılan Cengiz'in, midesinde problem olduğu belirtilmişti. Hafta sonunu evinde geçiren Başkan, bugün tekrar hastaneye yatırılacak. Başkan Cengiz'e hafta boyunca önemli testler yapılacak. Bu kontrollerin ardından Mustafa Cengiz'in hastalığına net bir teşhis koyulacak ve tedavi şekli belirlenecek.

Büyük destek var

Kurmayları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın yanı sıra tüm yöneticilerin ve teknik direktör Fatih Terim'in sürekli olarak Başkan Cengiz ile konuştuğu, moral verdiği belirtildi. Cengiz her şeye rağmen kulübün işleriyle ilgilenmeye devam ederken, çalışmalarla ilgili rapor alıyor. (Fanatik)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.