Hava Durumu

Mustafa Dündar taksi durağında

‘Başkan mahallemizde’ projesi çerçevesinde her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, taksi durağında telefonlara cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Dündar taksi durağında
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın esnaf ve vatandaşlarla buluşarak yaşanan sıkıntıları yerinde gördüğü mahalle ziyaretlerinin son durağı Doburca oldu. Mahalle gezisi sırasında vatandaş ve esnaf ile sohbet eden Dündar, sıkıntı ve taleplere kulak verdi. Mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek not alan Dündar, Doburca Mahallesi’nin meselelerinin giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Mahalle gezisi sırasında bir evi ziyaret eden Başkan Dündar, yeni doğmuş bebeği kucağına alarak sevdi. Daha sonra bir taksi durağını ziyaret ederek şoförlerle sohbet eden Dündar, durağın çalan telefonlarına baktı. Müşterilerle konuşarak hangi adrese taksi istediklerini soran Dündar, müşterilerin verdiği adresleri durak yetkililerine iletti. Telefon konuşmasının sonunda Dündar kendisini tanıtarak, Osmangazi Belediye Başkanı olduğunu söyledi. Dündar ile konuştuklarını öğrenen müşteriler ise büyük şaşkınlık yaşadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.