Hava Durumu

Mustafa Er'den galibiyet motivasyonu!

Bursaspor'un başarılı teknik direktörü İzmir temsilcisi ile oynanacak maç öncesi son antrenmanda öğrencileriyle toplantı yaptı. Er, "Bu maç bizim için çok kritik. Play-off'u istiyorsak Altay'ı kesinlikle yenmeliyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er'den galibiyet motivasyonu!

Spor Toto 1. Lig'de play-off oynamak isteyen Bursaspor, 28. hafta mücadelesinde yarın sahasında Altay ile karşı karşıya gelecek. Yeşil Beyazlılar zorlu karşılaşma öncesi son antrenmanını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Son çalışma öncesi Timsah'ın başarılı teknik direktörü Mustafa Er oyuncularıyla saha içinde bir toplantı gerçekleştirdi. Mustafa Er bu toplantıda Yeşil Beyazlı futbolculara Altay maçının öneminden ve alınacak bir galibiyetle play-off için savaşmaya devam edeceklerinin dikkatini çekti.

GÜVEN MESAJI VERDİ

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılan toplantıda Mustafa Er, "27 hafta boyunca çok mücadele ettik. Elde ettiğimiz başarılar ve konumumuz hiç yabana atılacak bir konum değil. Tüm dünyaya musallat olan koronavirüs belası bizi zamansız yakaladı ve üst sıralardan kopma yaşadık. Ancak milli ara öncesi aldığımız 2 galibiyet bizi tekrar umutlandırdı. Şimdi önümüzde bir kırılma maçı var. Eğer Altay maçını kazanırsak biz play-off'a kalırız. Size güveniyorum çocuklar" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.