Hava Durumu

Mustafa Er'e verilen cezanın perde arkası ortaya çıktı!

PFDK, Akhisarspor maçında tribüne gönderilen Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'e 3 maç men cezası verirken, cezanın iki maçlık bölümünün genç teknik adamın galibiyet golünden sonra 3 saniyeliğine tribünden kulübenin olduğu bölüme inmesinden dolayı verildiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2021 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er'e verilen cezanın perde arkası ortaya çıktı!

ÖZEL HABER | Süha GÜRSOY

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Akhisarspor maçında hakem Yiğit Arslan tarafından çift sarı kartla tribüne gönderilen Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'e toplam 3 maç men cezası verdi.

3. GOLDEN SONRA

Genç teknik adam Boluspor maçının ylanı sıra Ankaraspor ve Adanaspor müsabakalarında kulübeye ve soyunma odasına giremeyecek. Cezanın bir maçlık bölümünü Mustafa Er'in tribüne gönde-rilmesi oluşturuluyor. Ancak cezanın iki maçlık bölümünün Mustafa Er'in Burak Kapacak'ın attığı galibiyeti getiren 3'üncü golden sonra tribünden toplam 3 saniyeliğine kulübenin olduğu bölüme inerek sevinmesinden kaynaklandığı bildirildi.

RAPORLARA YANSIDI

Görüntülerle tespit edilen bu durum temsilci raporlarına yansıdı. Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er verilen ekstra iki maçlık cezayla ilgili savunmasını Tahkim Kurulu'na sundu. Kulüp avukatları tarafından hazırlanan ve Tahkim Kurulu'na sunulan savunmada Mustafa Er'in kulübenin olduğu bölüme indiğini inkar etmediği, 3 saniyelik süreçte kimseyle konuşmadan ve temas kurmadan yeniden tribüne çıktığını, golün heyecanı ile böyle bir davranış içinde olduğunu söylediği bildirildi. TFF Tahkim Kurulu'nun Mustafa Er'in savunmasıyla ilgili vereceği karar merakla bekleniyor. Avukatların 2 maç men cezasının indirilmesi ya da tamamen kalkması ile ilgili çalıştıkları ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.