Hava Durumu

Mustafa Er geleceğiyle ilgili net konuştu

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Ben başkaları gibi sürekli dışarıdan 'Bu göreve hazırım' demem. Görev istenmez, verilir. Beni layık görürlerse burada olurum. Ben her şeyimi Bursaspor'a borçluyum. Buranın kıymetini biliyorum. Ben hayal ettiğim yerdeyim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er geleceğiyle ilgili net konuştu

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

TARAFTAR İÇİN KAZANACAĞIZ
Süper Lig'in 33. haftasında pazar günü evinde Trabzonspor'u ağırlayacak Bursaspor'da, teknik direktör Mustafa Er basın toplantısı düzenledi. İlk olarak Fenerbahçe maçına değinen genç teknik adam, "Fenerbahçe maçında skora üzüldük. Galibiyet için gitmiştik. Maç içinde bazı istenmeyen olaylar oldu. Ama bizim için önemli olan oyuncularımızın galibiyet için ellerinden geleni yapmalarıydı. Aynı istek ve arzu ile sahadalardı. Böyle olursa yapamayacağımız hiçbir şey yok. Oradan puanlar alabilirdik ama o maçı geride bıraktık. Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Trabzonspor maçı bizim için önemli. Taraftarlarımızın önünde son maça çıkıyoruz. Onlara 3 puan hediye edebilmek. Sloganımız da o, galibiyetle kapatıp onları mutlu etmek. Biz üç puan alabilmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

HAYAL ETTİĞİM YERDEYİM
Gelecek sezon Bursaspor'da kalma konusuna da değinen Mustafa Er, "Ben kendime güvenmesem ne geçen sene ne de bu sezon bu sorumluluğu alırdım. Ben kendime çok güveniyorum. Kendimi geliştirmem gerekiyor. Bu 5 yıl sonra da böyle olacak. Sonu yok bunun. Ben bu göreve talip olmayacağım, çünkü bu görevin bana tebliğ edilmesi lazım. Ben başkaları gibi sürekli dışarıdan 'Bu göreve hazırım' demem. Görev istenmez, verilir. Benim işim burası. Beni layık görürlerse burada olurum. 'Ben bu görevi istiyorum demek' yakışıksız. Ne zaman bana teşekkür edilirse, iki hafta sonra da olur 3 yıl sonra da olur. Fark etmez. Her şeyimi ben Bursaspor'a borçluyum. Buranın kıymetini biliyorum. Ben hayal ettiğim yerdeyim. Ama bu profesyonel hayat. İleride ne olur göreceğiz" dedi.

BURSASPOR PES ETMEZ
Kalan 4 maçı da değerlendiren Er, "Biz Bursaspor olarak 4 haftada oynadığımız maçlarda sahada dik durduk. Kaybettiğimiz Göztepe ve Fenerbahçe maçlarında da öyleydi. Bursaspor, her zaman sahada 90 dakika savaşmalı. Asla pes etmemeli. Bursaspor'un arması bunu gerektirir. Biz bunu sağladık. Bu maçlarda belki 8-9 belki de 12 puan yapabilirdik. Biz bu hafta da aynı formatla oynayacağız. Kazanmak için oynayıp, her şeyini sahada veren bir takım olacak" şeklinde konuştu.

Sow'dan memnunum!
Son günlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Moussa Sow'a da sahip çıkan genç çalıştırıcı, "Moussa Sow çok karakterli bir oyuncu. Şanssızlık yaşadı. Kendi kalesine gol atan ilk ve son kişi de olmayacak. İstekli ve arzuluydu. Taraftarlarımızdan rica ediyorum ona destek versinler. Düşündükleri gibi bir oyuncu değil. Öyle olsa zaten aramızda olmaz. Maçtan sonraki üzüntüsü de gol atamamasından kaynaklandı. Onun mücadelesinden çok memnunuz. Göztepe maçında da gol attı ama kaçırdığı da oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.