Hava Durumu

Mustafa Er: Kadro korunsun

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, yönetime, adları başka takımlarla anılan oyuncuların takımda kalmalarını istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Kadro korunsun

Haber: Samet Zinciroğulları

Bu fikir yönetim kurulunda da olumlu karşılık buldu.

Menajerleri çağrıldı

Bursaspor'da sözleşmesi sona eren bazı oyuncuların menajerleri teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Bursa'ya davet edildi. Buna göre Ataberk Dadakdeniz, Onur Atasayar ve Cüneyt Köz'ün menajerleriyle sözleşme yenileme konusu masaya yatırılacak. Ataberk Dadakdeniz'in Göztepe'nin transfer listesinde olduğu biliniyor. Söz konusu 3 futbolcunun menajerleriyle yapılacak görüşmede yeni mukavele şartları ele alınacak. Transfer tahtası kapalı olan Bursaspor kurallar gereği geçen yıl kadrosunda bulunan ancak mukavelesi biten oyuncularla yeni sözleşme yapabiliyor.

İLK GÖRÜŞMEDE SÖYLEDİ

Teknik direktör Mustafa Er ve ekibiyle 3 yıllık söz-leşme yapan Bursaspor'da genç çalıştırıcının yönetimden kadronun korunmasını istediği öğrenildi. Tarafların el sıkıştığı görüşmede Mustafa Er'in özellikle transferde adı geçen bazı oyuncuların takımda kalması yönünde talepte bulunduğu ifade edildi. halihazırda Bursaspor'da Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Batuhan Kör gibi isimlerin isimleri birçok kulüple anılmıştı.

ŞART ASTRONOMİK RAKAM

Mustafa Er'in takımın skor yüküne katkıda bulunan oyuncuların kadroda kalmalarında yönünde talebi olduğu ifade edildi. Yönetim kurulunda da herhangi bir oyuncuya astronomik teklif gelmediği takdirde kadronun korunması görüşü hakim. İsmi Trabzonspor'la anılan Emirhan, Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Burak Kapacak ve yurtdışından izlenen Batuhan Kör bir değişiklik olmazsa bu sezon da Bursaspor forması giyecek

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.