Hava Durumu

Mustafa Er: Yeni sisteme 10 gün çalıştık

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, üst sıralardan kopmamak adına Adana Demirspor maçındaki galibiyetin çok önemli olduğunu söylerken, Akdeniz ekibi önünde denedikleri dizilişi Antalya kampında 10 gün boyunca çalıştıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Yeni sisteme 10 gün çalıştık

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, TRT SPOR'a açıklamalarda bulundu. Son hafta aldıkları Adana Demirspor galibiyetinin kendilerini için çok önemli olduğunu ve üst sıralardan kopmamanın kendilerini memnun ettiğini belirten genç çalıştırıcı, "Farklı bir diziliş ile Adana Demirspor maçına çıktık. 3'lü savunma sistemine Antalya kampında 10 gün boyunca çalıştık. İlerleyen dönemlerde bunu birkaç maçta daha deneyebiliriz." diye konuştu.

ALTINORDU KALİTELİ EKİP

Bu hafta Altınordu karşısında zorlu bir maça çıkacaklarını ancak artık her haftanın kendileri için kritik olduğunu belirten Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, "Furkan Emre ve Emirhan Aydoğan sarı kart cezalısı ancak sezon başından beri bu tip sıkıntıları aştık bunu da aşacağız. Altınordu belki bu hafta evinde Menemenspor'a mağlup oldu ancak kaliteli ve her zaman her şeyi yapabilecek bir ekip. Biz her zamanki gibi sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.