Hava Durumu

Mustafa Er: Yüreğimizi ortaya koyduk

Mustafa Er, "Takımdaki her oyuncuya teşekkür ediyorum. Taraftarımız muazzamdı. İhtiyacımız olan bir 3 puan aldık. Kazanmak için yüreğimizi ortaya koyduk ve kazandık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Er: Yüreğimizi ortaya koyduk

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

"DAHA FARKLI OLABİLİRDİ"

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasının kapanış maçında sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Yeşil Beyazlılar'ın teknik direktörü Mustafa Er, alınan galibiyetten ötürü çok mutlu olduğunu söyledi. Genç teknik adam, "Çok mutluyuz. Aldığımız bu galibiyetle artık alt sıralarla işimiz kalmadı. Biz büyük camia ve büyük bir kulübüz. İnanılmaz mücadele ettik ve kazandık. 5 maçtır gol yemeyen Atiker Konyaspor karşısında birçok gol pozisyonuna girdik. Daha farklı kazanabilirdik ama önemli olan sahadan 3 puanla ayrılmaktı ve bunu başardık. Tüm takımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

"DAHA FARKLI OLABİLİRDİ"

Bursasporlu taraftarların maç boyunca muazzam bir atmosfer yarattığını da söyleyen Mustafa Er, "Benim her zaman söylediğim bir şey var. Biz taraftarımızın gücünü arkamıza aldığımızda çok başka çok farklı oynuyoruz. Bugün de sağ olsunlar bize muazzam destek verdiler. Galip gelmemizde onların da payı çok büyük." dedi. Önümüzdeki sezon için plan yapmadığı sadece önlerindeki 3 maça konsantre olduklarını söyleyen 38 yaşındaki çalıştırıcı, "Biz tüm maçlarımızı kazanmak için oynuyoruz. Açıkçası önümüzdeki sezonu konuşmaktan ziyade bu sezon alabildiğimiz kadar puan alıp sezonu güzel bir şekilde noktalamak istiyoruz. Bizim amacımız Bursaspor'u hak ettiği yerlere getirebilmek" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.