Hava Durumu

Mustafa Kapı bombası! Burak Yılmaz ile birlikte Lille'e gidiyor

Galatasaray ile sözleşme uzatmadığı için kadro dışı bırakılan Mustafa Kapı'ya Lille kancası... Fransız kulübü Burak Yılmaz ile birlikte Mustafa Kapı'yı da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2020 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafa Kapı bombası! Burak Yılmaz ile birlikte Lille'e gidiyor

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille Burak Yılmaz'dan sonra Galatasaray ile sözleşme uzatmayan 17 yaşındaki Mustafa Kapı ile görüşüyor. İki oyuncunun da aynı menajerlik şirketinde çalışması transfer iddialarını güçlendiriyor.

İngiltere'nin önemli gazetelerinden Guardian'ın haberine göre Burak Yılmaz'la 2022 yılına kadar anlaşma sağlayan Lille, Galatasaray'dan Mustafa Kapı'yla da görüşme gerçekleştiriyor. Habere göre Fransız kulübü Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak'dan sonra Mustafa Kapı transferinde de oldukça ciddi.

Galatasaray kadro dışı bırakmıştı...

Sarı-kırmızılı kulüp şubat ayında yaptığı bu açıklama ile, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde yetişmesine emek verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Mustafa Kapı'yı kadro dışı bırakmıştı!

Tarihe geçmişti!

Geçen sezonun 17. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapılan maçın uzatma bölümünde oyuna dahil edilen Mustafa, yaş olarak 16 yıl 4 ay 15 günle Galatasaray tarihinin Süper Lig'de forma giyen en genç futbolcu olmuştu.

Fenerbahçe'ye gidecek deniliyordu!

Fenerbahçe ile anlaştığı için sözleşmesini uzatmadığı belirtilen Mustafa Kapı'nın ismi Trabzonspor ve Acun Ilıcalı'nın ortağı olmaya hazırlandığı Fortuna Sittard ile de anılmıştı...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.