Hava Durumu

Mustafakemalpaşa Stadı sil baştan...

Karacabey’in ardındın Mustafakemalpaşa ilçe stadyumunda da modernizasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, tribünlerden yedek kulübesine, soyunma odalarından aydınlatma sistemlerine kadar tüm stadyumu sil baştan yeniliyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2015 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2015 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafakemalpaşa Stadı sil baştan...
Karacabey’deki M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’ndaki yenileme çalışmalarını tamamlama aşamasına gelen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Mustafakemalpaşa ilçe stadyumundaki çalışmalara start verdi.

Bakımsızlık yüzünden tribündeki koltukları kırılan, aydınlatma sistemi çalışmalar, sıvaların döküldüğü stadyum sil baştan yenileniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte stadyumda başlatılan onarım çalışmalarını yerinde incelemedi. Çalışmalar kapsamında stadyumu bir bütün olarak ele aldıklarını ve tüm eksikliklerin proje kapsamında giderileceğini dile getiren Altepe, “Tribünlerdeki koltuklardan açık tribünlerin üzerinin kapatılmasına, yedek kulübelerinin elden geçirilmesinden soyunma odalarının yeniden düzenlemesine ve aydınlatma sistemindeki eksikliklerin giderilmesine kadar çok yönlü bir çalışma yapacağız. Bursa kent merkezinde nasıl sporcularımıza en sağlıklı ortamlarda spor yapma imkanı sağlıyorsak, aynı imkanı ilçelerimizdeki amatör kulüpler için de sağlayacağız. Amacımız çalışmaları en kısa zamanda tamamlayıp, buraya gerçek bir stadyum görüntüsü kazandırmak” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.