Hava Durumu

Mutant virüs paniği! Apartman karantinada...

Kırşehir'de 4 katlı bir apartman, bina sakinlerine yapılan test sonucu 'mutant virüs'e rastlanılması ve çok sayıda temaslı nedeniyle karantinaya alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2021 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2021 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mutant virüs paniği! Apartman karantinada...

Medrese Mahallesi Fatih Bulvarında bulunan 4 katlı Beşyıldız Apartmanı'nda yaşayan bazı kişiler yüksek ateş, öksürük ve kas ağrısı şikayetiyle koronavirüs testi yaptırdı. Sonuçları pozitif çıkan bina sakinleri evlerinde karantinaya alındı. Binada yaşayanların mutant virüse yakalanması nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 10 dairesi bulunan apartman için karantina kararı aldı. Kırşehir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Medrese Mahallesi Fatih Bulvarında bulunan bir apartmanda ikamet eden bazı şahısların yapılan testlerinde mutant Covid-19 virüsü tespit edilmesi ve bu şahıslarla bayramlaşmadan kaynaklı çok sayıda temaslı şahsın bulunması nedeniyle, salgının yayılmasının önlenmesi ve kamu sağlığının korunması amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bahse konu apartmanda karantina tedbiri uygulanması kararlaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.