Hava Durumu

Müzik öğretmeninin kahreden ölümü

Bursa'da bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen müzik öğretmeni Eftal B. (28), evinde enerji içeceği ile lavabo açıcıyı karıştırıp içerek canına kıydı. Kredi kartı borçları olduğu öğrenilen genç öğretmenin birkaç gün önce öğrencilerine, "Sizin hiç ailenizden birisi öldü mü?" dediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2012 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2012 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Müzik öğretmeninin kahreden ölümü

İddiaya göre, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki İnönü İlköğretim Okulu'nda 5 yıldır görev yapan Eftal B. (28), eşinden boşandıktan sonra Karaman Mahallesi'nde bir evde tek başına yaşamaya başladı. Mazereti olmadığı halde okula gelmeyen Eftal B.'ı merak eden arkadaşları, cep telefonunun kapalı olması üzerine genç öğretmenin evine gitti. Kapının açılmaması üzerine polise haber veren öğretmenler, çilingir yardımıyla içeri girince genç kadının yatak odasındaki cesedi ile karşılaştı. Evde bulunan enerji içeceği ile lavabo açıcıyı karıştırıp içerekcanına kıydığı öğrenilen Eftal B.'ın cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


OKULDA DUYGULU TÖREN

Genç öğretmenin cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından 5 yıldır görev yaptığı okuluna getirildi. Okul önünde öğretmenin cenaze aracının yanına gelen meslektaşları ve öğrencileri, duygulu anlar yaşadı. Öğretmenin askerden aldığı izinle Bursa'ya gelen kardeşi Atakan B. da okuldaki törene katıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken acılı kardeşe, öğretmenler ve yakınları moral vermeye çalıştı. Meslektaşları ve öğrencileri, öğretmenlerinin arkasından gözyaşları içinde dualar okudu.

"HİÇ AİLENİZDEN BİRİ ÖLDÜ MÜ?" DİYE SORMUŞ
Okul bahçesini dolduran öğrencileri, bir an olsun cenaze aracının yanından ayrılmadı. Bazı öğrenciler, cenaze aracına dokunarak öğretmenleri için dualar etti. Okuldaki törenin ardından, meslektaşları ve öğrencileri el sallayarak öğretmeni uğurladı. Öğrencileri onu güler yüzüyle hatırladıklarını söylerken,bir öğrencisi ise, "Derste Eftal öğretmen, 'Sizin ailenizden birisi öldü mü?' diye sormuş. Hiç kimse bu soruya anlam verememiş. Herkes onu çok seviyordu" diye konuştu.


İNTERNETTE DÜZENLENEN ŞARKI YARIŞMASINA KLİBİYLE KATILDI
Eftal öğretmenden geriye ise çektiği klipler kaldı. Çok sayıda klibi bulunan Eftal öğretmen, internetteki bir yarışma için şarkısını okurken, müziği kulaktan girip beyne ve kalbe yayılan bir nevi ilaç gibi değerlendirip, "Müzik benim hayatımda çok önemli. Müzik beni hayatına aldı, ben onu almadım" demişti.


Bursa'yı yasa boğan Eftal öğretmenin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Giresun Görele'ye gönderilirken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.