Hava Durumu

N'olur bebeğim

Şarkıcı Gülbin Vardar, yaklaşık bir yıldır Adanalı işadamı Ali Uğur Akbaş'ın yanında kalan 11 yaşındaki kızını icra yoluyla almak istedi. Ancak küçük kız annesiyle gitmeyi reddedince Gülbin Vardar sinir krizleri geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2013 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2013 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
N'olur bebeğim

Manken- oyuncu Yeliz Yeşilmen ile 4 yıl önce evlenen ve Adana’nın merkez Çukurova İlçe Belediyesi’ne MHP’den başkan aday adayı olan Ali Uğur Akbaş’ın villasına İstanbul’da yaşayan Gülbin Vardar, icra dairesi heyeti ve jandarma ekibiyle geldi.

Kızını yılda 1 ay görme hakkı olduğunu belirterek A.A.’yı evine götürmek istedi. Ancak Gülbin Vardar, sitenin giriş kapısına kadar gelen kızı A.A.’nın "Annemin psikolojisi bozuk. Onunla gitmek istemiyorum. Babamın yanında mutluyum" sözleriyle şoke oldu. Heyette bulunan sosyal hizmet uzmanı pedagog da küçük kızın zorla annesine verilmesinin psikolojisini olumsuz etkileyeceği yönünde görüş belirtti. Bunun üzerine icra heyeti ve jandarma tutanak tutup ayrıldı.

LÜKS HAYATLA GÖZÜNÜ BOYUYOR

Annesi Leyla Beşer’le birlikte uğraş veren ancak kızına kavuşamayan Gülbin Vardar, sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulan genç kadın, "Kızımı yılda bir ay görme hakkım var. Ama Ali Uğur Akbaş, kızımı vermiyor. Kızım kendinde değil. Lüks hayatla gözünü boyamış. Benim tek isteğim kızıma kavuşmak"dedi.

REKLAM YAPIYOR

Ali Uğur Akbaş ise Vardar’ın suçlamalarını reddetti. 'Alayına Gider' adlı albümle adını duyuran Vardar’ın yeni albüm hazırlığı yaptığını ve reklam peşinde olduğunu öne süren Akbaş, "Ben kızıma annesinin yanına gidebileceğini söyledim. Ama kızım gitmek istemedi. Bunu icra heyeti ve jandarmaların da huzurunda söyledi" dedi.

Geçen yıl Vardar’ın benzer şikayetleri üzerine yargılanan Akbaş, ’alıkoymak’ suçundan 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme karar anındaki davranışından dolayı Akbaş hakkında ’iyi hal’ indirimi uygulamamış, cezayı da ertelememişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.