Hava Durumu

Naomi Campbell: İnanıyorum, hissediyorum

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, 2021'in harika geçeceğini belirterek, "Aslında ben bunun olacağına inanmıyorum; olacağını hissediyorum. Asıl meselede bu" dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Naomi Campbell: İnanıyorum, hissediyorum

Naomi Campbell, Kenya'da i-D dergisine özel pozlar verdi. Model, "Kenya'dayken her zaman yoğun olurum. Şu anda koronavirüs nedeniyle biraz daha dikkatli davranıyorum ama yine de yetimhanedeki çocuklara destek oluyorum ve onların üzülmesini istemiyorum. Ulaşabildiğim kadar insana ulaşmaya çalışıyorum, farkındalığı yaymak istiyorum" dedi.

Fotoğraflarını Luis Alberto Rodriguez'in çektiği Campbell, Afrika'nın güzelliğine vurgu yaprak, "Artık insanlar gerçek güzelliğin burada olduğunu anlamaya başladı. Gizli hazineleri çok fazla... Ben 1994'ten beri geliyorum ve hâlâ yeni bir şeyler keşfedebiliyorum" şeklinde konuştu. Model, 2021 içinse şunları söyledi: "Anlamamız gereken son birkaç şey kaldığını düşünüyorum. Hiçbir şey bir gecede yok olmaz fakat ilk çeyrekte bu konuyu kapatmamız gerekir. Sonrasında harika bir yılın bizi beklediğinden şüphem yok. Aslında ben bunun olacağına inanmıyorum; olacağını hissediyorum. Asıl mesele de bu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.