Hava Durumu

Naz Elmas-Erol Özmandıracı çifti şubatta denizde

2019 yılında dünyaevine giren Naz Elmas ile Erol Özmandıracı, hafta sonunu Göcek'te geçirdiler. Soğuk havaya aldırmadan denize giren ünlü çift, tatil pozlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Naz Elmas-Erol Özmandıracı çifti şubatta denizde

Fotoğraflarına yaptığı photoshoplarla, sosyal medyada adından söz ettiren oyuncu Naz Elmas, bu sefer de eşiyle verdiği pozla adından söz ettirdi.

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas, hafta sonu tatili için Göcek'i tercih etti. Şubat ayının sonunda denize giren çift, yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini şaşırttı.

Göcek'te tekneleriyle eğlenceli anlar geçiren Özmandıracı, çekilen kareleri de "Şubat'ta Göcek başkadır. Çok soğuk ama bize ne..." notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

YİNE PHOTOSHOP YAPTI

Elmas, kendi sosyal medya hesabından da peş peşe siyah elbiseli pozlarını yayınladı. Oyuncunun bu fotoğraflardan birinde kollarını inceltmesi ve yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

"DOĞALLIĞI SEVERİM"

Öte yandan geçtiğimiz aylarda da yüzüdeki değişimle dikkatleri üzerine çeken Naz Elmas için "Photoshop mu yoksa estetik mi?" sorusu akıllara gelmişti. 37 yaşındaki Naz Elmas ise gelen eleştirilere, "Gayet benim, doğallığı severim" yanıtını vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.