Hava Durumu

Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çiftinden balayı pozu

Geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan cemiyetin hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, 10 gün önce nikah masasına oturmuştu. Nikah sonrası balayına çıkan taze evli çiftten mutluluk pozu geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2021 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çiftinden balayı pozu

Geçen sene nişanlanan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, 3 Eylül tarihinde Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek düğünlerini Nazlı Kayı'nın üvey babası Kaan Dimili'nin vefatı nedeniyle ertelemişti.

Üç yıldır birlikte olan Kayı ve Sabancı, acı haberden tam 40 gün sonra sessiz sedasız bir şekilde Arzu-Ömer Sabancı çiftinin yalısında evlenmişti.

NİKAHTAN İLK KARELER

Aşklarını göz önünde yaşayan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı çifti, nikah töreninin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmıştı. Hacı Sabancı, nikah töreninde çekilen fotoğrafa "Karımla tanışın" notunu eklerken Kayı da "Kocamla" ifadesini kullanmıştı.

BALAYI POZU

Törenin ardından balayı için Meksika'ya giden çiftten yeni fotoğraf geldi. Çiçeği burnunda gelin Nazlı Kayı'nın paylaştığı karede mutlulukları gözlerden okunan ikiliye binlerce beğeni ve yorum geldi.

GELİNLİĞİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Öte yandan nikah törenine yakın çevrelerini davet eden çiftin, gelinlik ve damatlığı da en çok konuşulan konuların başında gelmişti. Kayı, nikah töreni için straplez tüy detaylı bir gelinlik tercih etmişti.

Nazlı Kayı'nın nikah töreninde giydiği Oscar de la Renta imzalı gelinliğin yaklaşık fiyatı 12.000 dolar yani 107.720 TL olduğu iddia edilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.