Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NBA ne zaman başlayacak? NBA başlama tarihi kesinleşti

NBA ne zaman başlayacak? Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mart ayında ara verilen NBA'ın başlangıç tarihi sporseverlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. NBA 2019-2020 sezonunun kalan maçlarının başlangıç tarihi gündemde yer alırken beklenen açıklama geldi. Temmuz sonunda başlayacak olan ligin 22 takımla gerçekleştirileceği ve her takımın normal sezonun bitimi için 8'er karşılaşmaya çıkacağı belirtildi. İşte, ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2020 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2020 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
NBA ne zaman başlayacak? NBA başlama tarihi kesinleşti

Basketbol tutkunlarının heyecanla takip ettiği NBA'ın başlayağı tarih belli oldu. Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA), kalan maçların oynanacağı tarihle ilgili açıklama yapıldı. Buna göre, 11 Mart'ta ara verilen ligin 31 Temmuz'da başlayacağı kesinleşti. Koronavirüs nedeniyle ertelenen 2020 NBA Draft'ın 15 Ekim'de yapılacağı bildirildi.

NBA GERİ DÖNÜYOR

NBA'den yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 11 Mart'ta ara verilen ligin 22 takımla Florida eyaletine bağlı Orlando şehrinde bulunan ESPN Wide World Spor Kompleksi'nde devam edeceği duyuruldu.

31 Temmuz'da başlayacak ligin 22 takımla gerçekleştirileceği ve her takımın normal sezonun bitimi için 8'er karşılaşmaya çıkacağı belirtildi.

Seçilen 22 takımın, konferanslarda ilk 8 sırada yer alan takımlar ile ilk sekize 6 veya daha az galibiyet farkı bulunan takımlar olacağı, buna göre doğu konferansından 9, batı konferansından ise 13 takımın sezonun devamında yer alacağı açıklandı.

Lig bittiğinde sekizinci ve dokuzuncu takımların arasında 4 veya daha az galibiyet farkı olursa play-off'lara katılacak takımların play-in turnuvası ile seçileceği aktarıldı.

Öte yandan koronavirüs nedeniyle ertelenen 2020 NBA Draft'ın 15 Ekim'de yapılacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.