Hava Durumu

Ndao La Liga'ya, Roco Serie A'ya!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği isimlere talipler var... Karagümrük'ün yıldız orta saha oyuncusu Alassane Ndao'nun Süper Lig macerası sona eriyor. Senegalli sağ kanat La Liga'dan önemli bir teklif aldı. Beşiktaş'tan ayrılıp Karagümrük'ün yolunu tutan Enzo Roco da Serie A yolcusu...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2021 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2021 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ndao La Liga'ya, Roco Serie A'ya!

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasıyla birlikte transfer hareketliliği arttı. Sezonu 8. sırada tamamlayarak başarılı bir performans ortaya koyan Karagümrük'te yabancı oyunculara da ilgi büyük.

Bu sezon 11 gol, 9 asistlik performansla takımın önemli parçalarından biri olan Alassane Ndao transferin gözdesi konumunda. 1996 doğumlu Senegalli'nin yeni adresi büyük olasılıkla La Liga olacak.

Karagümrük'le sözleşmesi 2022 yılında sona erecek sağ kanatın en ciddi talibi Sevilla... La Liga'yı 4. sırada tamamlayıp Devler Ligi biletini elde eden İspanyol ekibi, bu sezon takip ettiği Ndao'yu transfer etmek için Karagümrük'le görüşmelere başladı. Senegalli futbolcunun İtalya'dan da talipleri bulunuyor.

İspanyol ve İtalyan kulüplerin dışında Olympiakos da Ndao ile ilgileniyor. Ndao'nun ismi Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı.

ROCO SERİE A YOLCUSU

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Karagümrük'e transfer olan ilk 11'in değişilmez isimleri arasına giren Enzo Roco da kariyerini İtalya'da sürdürecek. Geçtiğimiz hafta ismi Napoli ile anılan Roco'nun, kariyerini Çizme'de sürdürmesi bekleniyor.

BALKOVEC, BIGLIA, BORINI...

Karagümrük'te yine bu sezon gösterdikleri performanslarla adından söz ettiren Balkovec, Biglia ve Borini de transferde adı geçen oyuncular. Bu futbolcuların taliplileri arasında dört büyükler de yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.