Hava Durumu

Ne diyorsak o!

Yaygın medya UEFA’ya gidecek takımlar listesini manşetten tamamen yanlış bir şekilde verdi. Halbuki Bursa Hakimiyet, içinde Bursaspor’un da bulunduğu gerçek listeyi okuyucularına, Türkiye’ye duyuran tek gazete oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2012 02:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2012 02:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne diyorsak o!
 Bursa Hakimiyet bir kez daha hızlı ve doğru haberciliğin örneğini gösterdi. Türkiye Futbol Federasyonu dün öğlen saatlerinde Avrupa Kupaları’na katılacak takımların isimlerini internet sitesinde paylaşırken, sabah saatlerinde Bursa Hakimiyet’i okuyanlar, bu haberi önceden bilmenin ayrıcalığını yaşadı.

HERKESTEN ÖNCE

İstanbul basını bile BH Spor’un hızına yetişemedi ve Bursaspor ile Beşiktaş’ın yerine Eskişehir-İstanbul BŞB. takımlarının adlarının bildirildiğini yazdı. Ancak gazeteniz Bursa Hakimiyet, 21 Mayıs’ta gönderilen listenin değişmediğini ‘Liste şartlı gitti’ başlıklı haberde okurlarıyla paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA'ya önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek takımların listesini gönderdi.


TFF listeyi açıkladı

Bursaspor’un da yer aldığı listede Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş bulunuyor. Yapılan açıklama şöyle; Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Galatasaray, 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne gruplardan katılacak. Lig ikincisi Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'ne eleme turundan dahil olacak Trabzonspor, Beşiktaş ve Bursaspor da UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak.


UEFA AVRUPA LİGİ

2. eleme turu: 19 ve 26 Temmuz 2012
3. eleme turu: 2 ve 9 Ağustos 2012
Play-off turu: 23 ve 30 Ağustos 2012

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.