Hava Durumu

Ne olacak bu tahta?

Bursaspor Antalyaspor'a yenildi, kupadan elendi, gözler lige çevrildi. Kulübün kurtuluşu için Süper Lig'e yükselmenin şart olduğu bu dönemde takıma yapılacak takviyelerin önündeki tek engel transfer tahtasının kapalı olması. Camia Başkan Erkan Kamat'tan transfer yapılmasını istiyor ve merakla tahtanın açıldığına dair vereceği müjdeyi bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2021 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2021 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne olacak bu tahta?

Bursaspor Antalyaspor'a 3-0'a yenilirken, Yeşil Beyazlı takımın Süper Lig ekibi karşısında etkisiz bir futbol sergilemesi dikkat çekti.

KURTULUŞ SÜPER LİG'E YÜKSELMEK

Savunmada yapılan hatalar, takımın hücum bölgesinde üretkenlikten uzak kalması farklı yenilgiyi getirdi. Camia genç futbolcuların lig ve kupada şu ana kadar gösterdikleri performanstan mutluluk duyarken, kulübün kurtuluşu için Süper Lig'e yükselmenin tek şans olduğunu vurguluyor. Rakiplerin kadrolarını güçlendirdiği bu dönemde transfer tahtası kapalı olan Bursaspor'da başkan Erkan Kamat'ın nasıl bir yol izleyeceği büyük merak konusu. Erkan Kamat'ın geçtiğimiz hafta Bursa Hakimiyet'e verdiği özel demeç yeni bir gelişme olmadığından güncelliğini koruyor.

HATIRA KOMBİNELERİ BEKLENİYOR

Tahtanın açılması için 46 milyon liraya ihtiyaç duyulduğunu, kur farkından bu rakamın azalabileceğini, TFF'ye yeni dosyaların gelmesi halinde de artabileceğini söyleyen Erkan Kamat'ın bu hafta içerisinde bu konuya odaklanacağı öğrenildi. Kamat'ın Antalya'ya giderek teknik direktör Mustafa Er, futbol şube sorumlusu Şenol Tosun ve sportif direktör Adil Cenkçiler'le durum değerlendirmesi yapacağı kaydedildi. Maddi kaynak arayışındaki Yeşil Beyazlılar'da hatıra kombinelerinin satışa çıkması iple çekiliyor. Camia başkan Erkan Kamat'tan hatıra kombinelerinden elde edilecek gelirle oyuncu ve personel ödemeleriyle tahtanın açılması için kaynak yaratılmasını istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.