Hava Durumu

Ne olursa olsun kazanmalıyız

Yarın Sivasspor'la karşılaşacak olan Bursaspor'un teknik patronu İrfan Buz, “34 puandayız. Olayı idrak etmiş vaziyetteyiz. Ne olursa olsun bu maçı kazanmalıyız” dedi. Genç teknik adam ayrıca deplasmanda farklı, iç sahada farklı kadro değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2014 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2014 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ne olursa olsun kazanmalıyız

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı gerçekleştirdi. Sivasspor maçı ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Buz, “Çok önemli bir Sivasspor maçına çıkacağız. 34 puandayız. Olayı idrak etmiş vaziyetteyiz. Galibiyet için çıkacağız. Son iki maçı 4 puanla bitiren rakibimiz var. İyi futbolculardan kurulu bir takım. Ne olursa olsun bizim hedefimiz kesinlikle 3 puan. Bu hafta iyi çalıştık ve odaklandık” dedi.

KUPAYI KALDIRMAK İSTİYORUZ

Genç teknik adam, “Bu hafta rotasyon olacak mı?” sorusuna şu cevabı verdi: “Deplasmanda ve kendi sahanızda oynadığınız karşılaşmalar farklı. Benim felsefemde öncelikle biz neler yapabiliriz ona bakıyoruz. Ona göre de deplasman ve iç sahadaki maçlarda kadro değerlendirmesini yapıyoruz. Ozan İpek'i Fenerbahçe maçında aldık. Çok önemli bir futbolcu. Şu anda çalışıyor ama ne kadar süre alabilir onu tam olarak bilemiyoruz.” Bu ayrıca hedeflerinin ligde alabildikleri kadar puan almak Türkiye Kupası'nı ise kaldırmak olduğunu söyledi.

Sercan ve Volkan'dan taraftarın beklentilerinin fazla olduğunun altını çizen İrfan Buz, şunları söyledi: “Farklı değerlendirmek lazım. Volkan biraz daha önde görünüyor. Sercan istenilen grafiği bulamadı. Müsabaka eksiği var ve zorlanıyor. Bu hafta 4 dişi çekildi ve idmanlara katılamadı. Tüm futbolcularımız çalışıyor ve ben hepsine inanıyorum” yanıtını verdi.

En sonunda açıklayacağız

“Başkan Erkan Körüstan göreve gelişinizle ilgili farklı şeyler olduğunu söyledi. Bunun için sezon sonunu mu beklemek gerekiyor?” sorusunu teknik direktör İrfan Buz, "Bunlar önemli değil. Önemli olan Bursaspor. En sonunda bunları açıklayacağız” şeklinde cevapladı. 

Barış YALIM 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.