Hava Durumu

Necati Şahin: Nilüfer'i almaya değil, gönlümüzü vermeye gidiyoruz

AK Parti Nilüfer Belediye başkan adayı Necati Şahin, Sönmez Medya'yı ziyaret etti. Şahin'i Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ile Bursa Hakimiyet Gazetesi ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Necati Şahin: Nilüfer'i almaya değil, gönlümüzü vermeye gidiyoruz

HABER: Seray SAYGILIOĞLU

Necati Şahin ziyareti kapsamında siyasetin önemli olduğunu, her zaman doğrunun yanında, yanlışın da karşısında olduklarını belirtti. 41 yıllık birikimini Nilüfer'e sunacağının altını çizen Şahin, Nilüfer'i almaya değil, gönlümüzü vermeye gidiyoruz dedi. 31 Mart yerel seçimlerine de değinen Şahin, projeleriyle halkı kucaklayacaklarını belirtti. Projeler konusunda günü birlik kararlar vermeyeceğini ifade eden Şahin, "Burada bilim ne diyorsa onu yapacağız. 2014'de düşündüğümüz projeleri çok daha geliştirerek AK Parti'nin projelerini de birbirine entegre ederek 45 madde halinde bu projeleri açıklayacağız" dedi.

"PARSEL BAZLI DÜŞÜNMEK YOK"

Göç konusuna da değinen Şahin, "Kaçak yapılaşma göçü teşvik ediyor. Bugün demiryolu altına gittiğiniz zaman mezarlıktan başka yeşillik alan yok. Kaçak yapılaşmayla çok mücadele ettik ve etmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı olduğunda ilk olarak planlama yapacaklarını, kenti kent olarak ele alıp parsel bazlı düşünmeyeceklerini vurguladı. Öte yandan Şahin, kentsel dönüşüm konusunda mağdur olan vatandaşlar için devleti ve Büyükşehir Belediyesini devreye sokarak sıkıntıları çözeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.