Hava Durumu

Necmettin Erbakan, vefatının 10. yılında anılacak

Necmettin Erbakan, vefatının 10. yılında, 26 Şubat Cuma günü Ayasofya'da dualarla anılacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Necmettin Erbakan, vefatının 10. yılında anılacak

Erbakan Vakfı, 54. Hükümet Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 10. yılı dolayısıyla, Ayasofya Cami-i Kebir'de akşam namazını müteakip anma programı düzenleyecek.

Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin programa ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye ve dünyadaki konjonktürel gelişmeler ışığında her fırsatta 'Milli ve Yerli' kalkınma hamlesinin önemini vurgulayarak, dışa bağımlılık yerine ülkemizin zengin yeraltı ve yerüstü kaynak ve potansiyelinin harekete geçirilmesini savundu. Mevcut ekonomik darboğazı, borç sarmalını, dış politikadaki gelişmelerin ortaya çıkardığı kaotik durumu her vesilede yıllar öncesinden dile getiren ve gerekli önlemlerin alınmaması durumunda 'dövecek dizimizin kalmayacağını' ifade ederek bizlere dünden bugünü anlattı. Türkiye Cumhuriyeti 54. Refahyol Hükümeti'nin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı, vefatının 10. sene-i devriyesinde açılması için büyük mücadele verdiği fethin sembolü Ayasofya Cami-i Kebiri'nde Erbakan Vakfı Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın ve önemli konuklarımızın katılımıyla anacağız. Bunun ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

27 Şubat'ta da kabri başında anılacak

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için ayrıca, vefat yıldönümü olan 27 Şubat Cumartesi de günü öğle namazı sonrası, Merkezefendi'deki kabri başında anma programı düzenlenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.