Hava Durumu

Neden ayrıldığını açıkladı

Villarreal’e transfer olan Bursaspor’un eski golcüsü Cedric Bakambu, “Bursaspor gibi bir takımdan 7 önemli oyuncu ayrıldı. Bu bir döngünün sona ermesiydi. Ben de bu yüzden takımdan ayrıldım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2015 07:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 07:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Neden ayrıldığını açıkladı
Bursaspor’dan İspanya’nın Villarreal takımına transfer olan Cedric Bakambu, ilginç açıklamalarda bulundu. İspanya basınına konuşan Bakambu, “Takımdan 7 as oyuncu gitti. Ben de bu yüzden takımdan ayrıldım” dedi. Yeşil Beyazlı taraftarlardan övgüyle bahseden 24 yaşındaki futbolcu, “Bursa'da çok güzel anılar yaşadım. Goller attım ve gerçekten eğlendim. Çok büyük maçlar oynadım. Büyük deneyimdi benim için. Herkese Türkiye'de oynamayı tavsiye ediyorum” dedi.

BİR DÖNGÜ SONA ERDİ

Bakambu şöyle devam etti: “Bursa ve İstanbul arası çok yakın. İstanbul deplasmanlarına giderken Bursa taraftarı gerçekten inanılmaz oluyordu. Fenerbahçe'yi 3-0 yendiğimiz maç sonrasındaki meşaleli karşılamayı hayatım boyunca hiçbir yerde görmemiştim. Bursaspor gibi bir takımdan 7 önemli oyuncu ayrıldı. Bu bir döngünün sona ermesiydi. Ben de bu yüzden takımdan ayrıldım. Villarreal şehri Bursa'dan çok farklı. Bursa çok büyük bir şehirdi. Villarreal öyle değil. İklim ise pek farklı değil.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.