Hava Durumu

Nefes alırken hayattakilere şükredelim

Geçtiğimiz gün Twitter hesabından "Nefes alırken hayattakilere şükredelim" yazan Bengü, dün sabah konser dönüşü trafik kazası geçirdi. Bengü ve şoförü kazadan yaralı kurtuldu, ancak koruması yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2012 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2012 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nefes alırken hayattakilere şükredelim
 Dün Ankara'da konser verdiği ve sabaha karşı karayoluyla İstanbul'a doğru yola çıktığı öğrenilen Bengü'nün özel minibüsü TEM Otoyolu Çamlıca gişelerine 500 metre kala kaza yaptı. Ünlü sanatçı Bengü Erden ve şoförü Salih Yağlıcı yaralı olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bengü'nün yakın korumalığını yapan Ümit Özer olay yerinde yaşamını yitirdi.


Ameliyat başarılı geçti

Dün sabah geçirdiği trafik kazası sonrası Acıbadem Maslak Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatcı Bengü, Estetik, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazar tarafından ameliyata alındı. Yaklaşık 1, 5 saat süren operasyonun ardından ameliyatı gerçekleştiren Doç. Dr. Şükrü Yazar bir açıklama yaptı: Hastamız bize geldiğinde burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde ise kaza nedeniyle oluşmuş kesiler vardı. Genel anestezi altında gerçekleştirdiğimiz operasyonda öncelikle burundaki kırığa müdahale ettik. Ardından ise yüzünde ve vücudundaki yaraları temizleyip, kesileri onardık. Ameliyatımız son derece başarılı geçti. Bengü Hanım'ın tedavisi birkaç gün hastanemizde devam edecek"

Ebru Gündeş kazayı hissetmiş
Bengü'nün kaza haberini duyduktan sonra Demet Akalın Twitter'a "Ebru Gündeş’le uçtuk dönüşte. Uyanınca kötü bir şey duyacağız dedi! 6.hissine ne diyim Ebru ya:((( yazan Demet Akalın Bengü'yü ilk ziyaret edenler arasında oldu. Ünlü şarkıcı ziyaretini şu sözlerle dile getirdi: "Bengü'yü iyi gördüm ameliyat çıkışında, azıcık güldürdüm onu. Allah korumuş :( Korumasını bilmiyor girenler tembihli :( Allah rahmet eylesin."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.