Hava Durumu

Nefes kestiler

Okullararası hentbol turnuvası üçüncülük maçında Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu, başından sonuna kadar üstün oynadığı maçta Rahime Malcıoğlu Ortaokulu'nu 18-11 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2018 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2018 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nefes kestiler

HABER I Özgün DOĞAN I

İSTEKLİ BAŞLADI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası yıldız kızlar hentbol müsabakaları dün oynanan maçların ardından sona erdi. Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu üçüncülük maçında Rahime Malcıoğlu'nu 18-11 mağlup etmeyi başardı. Dikkaldırım Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Turkuaz Beyazlılar Aleyna'nın etkili oyunuyla farkı açmayı başardı ve soyunma odasına 9-3 önde girdi.

RAHAT KAZANDI

İkinci yarıda rakibi karşısında Sıla'nın etkili oyunuyla farkı kapatmaya çalışan Kırmızı Beyazlılar'ın çabası yeterli olmadı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Rahim Keskin Ortaokulu öğrencileri üst üste bulduğu gollerle farkı korumasını bildi ve maçı 18-11 kazanarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Yıldız Kızlar Hentbol turnuvasında Dilek Özer Ortaokulu'nu 25-7 mağlup eden İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu şampiyon oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.